Selecteer een pagina

Onze app installeren

https://www.youtube.com/watch?v=sRNJ32PbnZU Wil je ons volgen??? Dat kan via de Koraal Media App.Weet je niet hoe je deze moet installeren?? ? Kijk dan snel onze “uitleg video”Delen mag!!

Lees meer
Hoger-Lager

Hoger-Lager

Elke werkdag om 11:30 en 15:30 uur spelen wij, live op Koraal Media, het spel “hoger lager”. Wil jij ook mooie prijzen winnen maar vooral leuk live meespelen?? Geef je dan snel op. Mail ons of schrijf je reactie op Facebook en wij nemen z.s.m. contact met je op!!!!

Lees meer
Onze vlogger Sven Berends aan t werk

Onze vlogger Sven Berends aan t werk

'Vloggen met Sven in coronatijd'. Sven is YouTuber en vlogt voor Koraal Media. Hij wilde burgemeester Raymond Vlecken graag wat vragen stellen. Dat gebeurde voor het Burgerhoes op gepaste afstand. Wanneer de vlog klaar is laten we hem natuurlijk zien.

Lees meer
De eerste kaarten stromen binnen!

De eerste kaarten stromen binnen!

De eerste kaarten en tekeningen stromen binnen! Bedankt mensen! Wil jij ook een tekening of kaartje sturen om onze cliënten en personeel een hart onder de riem te steken? Adres: Hereweg 96, 6373 VL Landgraaf

Lees meer

Muziekagoog zingt de cliënten moed in!

https://www.youtube.com/watch?v=t6pXutl4P9c De muziekagoog Patrizia Driessen van Koraal Parkstad - Op de Bies & Gastenhof zingt de cliënten moed in! Heb jij ook een leuke actie die je met ons wilt delen? Mail het ons op redactie@koraalmedia.nl

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This