Selecteer een pagina

Over Ons

Koraal Media is een unieke vorm van dagbesteding. Vanuit de studio in Landgraaf maakt Koraal Media niet alleen radio, televisie en foto’s voor alle locaties van Koraal, maar ook voor andere organisaties. Onder professionele begeleiding gaan cliënten met autisme of een andere beperking zelf aan de slag op audiovisueel gebied. Met meer dan dertig cliënten is Koraal Media uitgegroeid tot een écht mediabedrijf, dat ook online te volgen is via een eigen website en een eigen app. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Dagbesteding met passie. Dat is de slogan die met trots prijkt op de bus van Koraal Media. Cliënten gaan vaak op pad om onder begeleiding professionele video’s te maken van bijvoorbeeld een feest, een voetbalwedstrijd of een bedrijfsuitstapje. Aanwezigen interviewen, gebeurtenissen registreren met een videocamera of de tijd nemen om uiteindelijk die ene mooie foto te maken,… Verzoeknummers draaien vanuit de studio, een script voor een film uitwerken of videobeelden monteren achter de computer.

De werkzaamheden bij Koraal Media zijn zo afwisselend dat het bijna altijd mogelijk is om een activiteit te vinden die aansluit bij persoonlijke talenten en interesses.

Met vriendelijke audiovisuele groeten,

 

Koraal Media Team

Pin It on Pinterest

Share This