Selecteer een pagina

Personeelsfoto laten maken of bijbestellen voor personeelsbord.

Binnen Koraal Regio Parkstad wordt met de cliënten veel gewerkt met afbeeldingen. Met die afbeeldingen kan de cliënt zelf communiceren of de begeleiders kunnen hun communicatie naar de cliënt toe beter op maat maken door gebruik te maken van afbeeldingen. Foto’s van begeleiders maken een vast onderdeel uit van de communicatie met cliënten. Het kan gaan om een aanwezigheidsbord, waarop de cliënt kan zien wie wanneer komt werken, maar het kan ook gaan om een individueel communicatiemiddel van de cliënt. Daarnaast hebben sommige woongroepen ook aanwezigheidsbord voor familie, zodat zij weten als ze op de woongroep komen, wie er op dat moment werkt. De foto’s zullen nooit gebruikt worden voor publicaties binnen of buiten Koraal in welke vorm dan ook. Ze worden alleen gebruikt voor de woongroep waar jij werkt.

 

Hoe kom je nu aan een foto? Hoe bestel je een foto bij?

Heb je nog geen personeelsfoto laten maken, klik dan hieronder op “Personeelsfoto maken” en vul het formulier in.  Heb je wel al een personeelsfoto laten maken en wil je foto’s bijbestellen, klik dan hieronder op “Personeelsfoto nabestellen”

 

Waar moet je zijn voor een nieuwe foto?

Koraal Media vind je aan Hereweg 96 te Landgraaf. Dit is bij Biesonder. Als je een afspraak gemaakt hebt kan je via het steegje naar binnen gaan en je hier melden.

Personeelsfoto maken.

Heb je nog geen personeelsfoto en wil je er een laten maken?

Klik dan hier om een afspraak te maken.

Personeelsfoto nabestellen.

Heb je wel al een personeelsfoto laten maken en wil je foto’s nabestellen?

Klik dan hier om personeelsfoto’s na te bestellen

Pin It on Pinterest

Share This